Voor dat u verder naar ons actuele aanbod gaat kijken, willen we het volgende toch even vermelden.

 

    Alle paarden die hier geboren zijn, en ingereden zijn, hebben een volledig keuringsrapport, hebben entingen en ontwormingen up to

date, zien de smid elke 6-8 weken en 1x per jaar de tandarts.

 

   Paarden die op ons pad zijn gekomen, zijn voor aankoop altijd röntgenologisch gekeurd, als de paarden hier wat langer zijn gebleven, worden  ze voor verkoop op onze kosten klinisch herkeurd, indien de keuring ouder dan 6 maanden is.

   

Wij staan voor gezonde en eerlijke paarden, en willen zo een bijdrage aan het western rijden leveren. 

 

    Mocht u een klik hebben met een van onze paarden die we aanbieden, dan blijven we te allen tijde een aanspreekpunt voor u, en kunt u altijd met vragen bij ons terecht, tenslotte willen we voor u de beste keus, maar ook voor onze dieren.

 

   We proberen een zo volledig mogelijke beschrijving bij onze paarden te geven evenals dat we ze op de site up-to-date houden. Mocht u meer over onze dieren willen weten dan horen we dat natuurlijk graag van u, 

 

Natuurlijk bent u ook welkom om eens geheel vrijblijvend langs te komen, en zullen we eventuele vragen die u heeft, zo ver onze kennis natuurlijk rijkt, zo volledig mogelijk beantwoorden, en met u mee denken!

 

 

 

 

 

 

 

MERRIES                                        RUINEN                                        HENGSTEN