PRIDE VELVET

pride velvetpride velvetDeze „ gouden” hengst, gefokt in Italië in 2001, door Ferrarini quarterhorses, Ik ben hem in 2002 zelf gaan uitzoeken, en hij is de koning van stal geworden…Hij is in 2007 aan zijn carriere als dekhengst begonnen, en heeft al voor vele prachtige nakomelingen gezorgd!

Pride Velvet is een heel fijne hengst om mee te dekken, hij is heel rustig, en door zijn fantastische karakter is hij een prima keuze ook voor de wat „ hetere”  merries. 

Wij dekken met Pride Velvet alleen natuurlijk, aan de hand, 

Natuurlijk is hij vrij van genetisch overdraagbare ziektes zoals GBED, HERDA, PSSM1, MH, HYPP, en hebben we hem röntgenologisch laten keuren alvorens hem aan te bieden als dekhengst, zodat wanneer u de keus op Pride Velvet hebt gemaakt, uw veulen de beste kansen heeft wanneer het geboren word!

Meer over Pride Velvet klik hier

 

 

 

 

 
 

 

STOP IT

Stop ItStop ItDit geweldige paard, een direkte zoon van de legendarische „ Hollywood dunit” , in de USA gefokt en succesvol uitgebracht is in 2007 op mijn pad gekomen. 

Voordat ik hem kocht was hij al geruind, maar heeft wel middels inseminatie, voor vele succesvolle nakomelingen in Europa gezorgd. 

Wij hebben nog „ frozen seemen” van hem.

Dit paard heeft een geweldig karakter, een enorm sterke bouw, en heeft zijn sporen in de sport meer dan verdiend, in de open, en met mij in de amateur klasse, daarnaast lijkt hij enorm op zijn vader, 

Ook hij is getest en vrij van genetisch overdraagbare ziektes zoals GBED, HERDA, PSSM1, MH, HYPP, en hebben we hem röntgenologisch laten keuren., zodat ook hij een verantwoorde keus is voor uw merrie.

Meer over Stop It klik hier